Pieterpad Sponsor: The Lekker Company

Gepubliceerd op 18 april 2023 om 21:00

De natuurlijke zonnebrand van The Lekker Company beschermt mijn huid tegen de zon als ik buiten ben!

"De natuurlijke zonnebrand van The Lekker Company is een oceaanvriendelijke zonnebrand, met minerale UV-filters die beschermt tegen UVA en UVB straling met SPF30. De zonnebrand bevat natuurlijke UV-filters zoals zinkoxide en titanium dioxide die veilig zijn voor zowel de oceaan als koraalriffen, als je huid optimaal beschermen tegen UVA & UVB straling. Een milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele zonnebrand met chemische UV-filters zoals oxybenzone."

Ik ben niet iemand (meer) die dagen lang in de hete zon gaat liggen bakken. Sterker nog, ik vermijd de zon zoveel ik kan en zeker op de warme dagen. Natuurlijk ontkom je er niet aan als je veel naar buiten gaat. Dan moet je alsnog je huid goed beschermen tegen de zon. Wat kun je dan beter gebruiken dan deze 100% natuurlijke, vegan en plasticvrije zonnebrand?  

Naast de zonnebrand heeft The Lekker Company nog veel meer producten die beter voor jezelf én beter voor de wereld zijn. Neem een kijkje op hun website voor al hun producten. Bovendien zijn veel producten in veel fysieke winkels, waaronder supermarkten en drogisten, te koop. 

Tijdens het lopen van het Pieterpad ben ik natuurlijk ook veel buiten. Om mijn huid tegen de zon te beschermen heb ik van The Lekker Company deze zonnebrand gesponsord mogen ontvangen!