Agenda 2023

Hier vind je de data waarop de afvalwandelingen in Utrecht gepland staan*.

De startlocatie wordt vaak een (paar) dag(en) van tevoren bepaald en ontvang je tegen die tijd. Ik probeer zo veel mogelijk rondom het centrum van Utrecht te doen zodat het voor iedereen goed bereikbaar is. Echter worden afwisseling en een groene omgeving ook vaak gewaardeerd, dus het kan een enkele keer wat verder buiten het centrum zijn.

 

Meelopen? Leuk! Meld je aan door een DM te sturen via mijn Instagram @degroenewitte of via het contactformulier. Als je dezelfde dag nog besluit mee te lopen (altijd welkom!), raad ik je aan via Instagram aan te melden om zeker te zijn dat ik je aanmelding op tijd lees.

 

Tot dan!

 

*Houd voor de meest up-to-date informatie mijn Instagram @degroenewitte in de gaten. Met bijvoorbeeld minder goede weersomstandigheden annuleer ik helaas de afvalwandeling. 

April/mei 2024

  • Rond deze periode liep ik afvalrapend het Trekvogelpad (ookwel "het Pieterpad overdwars", dat loopt van Bergen aan Zee naar Enschede). In totaal (omgerekend) ongeveer vijf volle vuilniszakken verzameld. Gemiddeld vond ik ongeveer een kwart vuilniszak per dag. 

 

Juni/juli 2024

  • Datum moet nog gepland worden. Half juli loop ik ook de Nijmeegse vierdaagse, waar veel voor getraind moet worden. Hierdoor kan het zijn dat een volgende datum nog even uitblijft.