Pieterpad Sponsor: Katoenfabriek

Gepubliceerd op 23 april 2023 om 21:00

Merch! Met heel veel dank aan de Katoenfabriek heb ik na lang wikken en wegen tóch een duurzame optie voor tassen met mijn eigen logo. 

Katoenfabriek is een textieldrukkerij in Utrecht. "Al ruim vijftien jaar pioniers in duurzaam drukwerk, zo bieden we je het beste aan met een minimale impact op mens en natuur." Neem eens een kijkje op hun website of ga langs in hun winkel en laat je door hen adviseren! 

Merch is iets waar ik lang over heb zitten dubben, want het liefst koop ik niks of in ieder geval zo min mogelijk nieuwe spullen. Toch wilde ik graag de zichtbaarheid van @degroenewitte verbeteren. Na een oproep op mijn instagrampagina of trouwe volgers nog zwarte canvas-tassen hadden liggen die niet gebruikt werden, kreeg ik van een aantal mensen hele behulpzame reacties. Helaas was het aanbod niet groot genoeg en zaten bij de meeste tassen wel een opdruk; ik ging verder nadenken en rondkijken. 

 

Een tip van Plandelman bracht mij bij Katoenfabriek. Hun duurzame concept (o.a. duurzaam katoen en duurzame bedrukking) sprak mij gelijk aan en ik ging over stag. Wel had ik helder voor ogen wat ik wilde. Het moest een product zijn waar het logo goed zichtbaar op is en dat bovendien bruikbaar is. Ik kwam al snel uit bij een canvastas. Dit moest dan wel een stevige tas zijn, die lang meegaat. En, het liefst niet (gebroken) wit, want dat wordt heel snel vies is mijn ervaring. Een bezoek in de winkel bracht me op deze mooie, stevige canvastassen. Binnen korte tijd lagen ze allemaal mooi bedrukt met het logo voor me klaar! 

 

Zichtbaarheid tijdens het Pieterpad 

Tijdens het Pieterpad wil ik natuurlijk goed zichtbaar zijn. Van Katoenfabriek heb ik een flink aantal mooie tassen gekregen om tijdens het Pieterpad door medewandelaars vast te maken aan hun eigen tas. Na het meelopen van de etappe zijn er twee opties: óf je geeft de tas weer terug om de volgende dag door iemand anders te laten gebruiken óf je houdt de tas en betaalt een klein bedrag waarmee ik een eventuele volgende batch tassen van kan betalen.